Okända människor

Jag har upptäckt att för mig okända människor har hittat till min värld och det tycker jag är superkul! Inte bara för att någon läser det jag skriver utan att jag på det viset hittar nya bloggar att läsa. Men för er nya som inte varit med från bloggens begynnelse så vill jag tipsa er om att läsa bloggens första inlägg. Där står lite om min bakgrund och varför jag började blogga. Så gå gärna in och läs här http://fruketchup.blogg.se/2013/february/ok-nytt-forsok.html

 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hurra för dig, kämpa på. Det är alltid jobbigt att vara sjuk om det inte syns utanpå. Men jag tycker att det är toppen att få skriva av sig. Det var tanken även med min blogg även om jag har kommit ifrån mitt ämne bröstcancer som var orsaken till att jag började blogga. Men jag mår ju så bra nu. Har bara en liten annan syn på livet. Kram på dig.

Svar: Det är verkligen tufft att det inte syns. Som jag så många gånger hörde i somras, "va, är du fortfarande hemma, hur mycket semester har du egentligen". Tänk så mycket enklare det är när man t ex har brutit benet.
fruketchup.blogg.se

2013-04-16 @ 19:21:12
Postat av: Annika

Oj, jag tror att min kommentar som jag nyss skrev blev anonym eller......

2013-04-16 @ 19:22:20
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: TantGlad

Visst är det alltid trevligt med nya bloggar och nu ska jag kika in och kolla på ditt inlägg om varför du började blogga.
Varm kram och go fortsättning på kvällen.

Svar: Tack detsamma!
fruketchup.blogg.se

2013-04-16 @ 19:53:00
URL: http://TantGlad.bloggo.nu
Postat av: Michelle

Att vara osynligt skadad är jobbigt. Kämpa på!

Svar: Tack!
fruketchup.blogg.se

2013-04-17 @ 16:50:30
URL: http://anorexiflicka.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0