En liten resa

I fredags efter avslutningen satte vi oss i bilen för att ta oss till Göteborg. Ungefär samtidigt lämnade två andra bilar också vår lilla stad för samma slutmål. I samtliga tre bilar satt det en tioåring och det är tack vare dessa tre tioåringar som Göteborgsresan blev av. För när dessa numera tioåringar enbart var några timmar gamla så träffades vi tre familjer för första gången och sedan dess har vi träffats några gånger varje år. Det är första gången vi gör en resa tillsammans och vad vi gjorde i Göteborg kan ni säkert gissa.

Efter en stadig frukost i lördags morse drog vi till Liseberg där vi tillbringade hela dagen. Det blev massor av skratt och glada tjut (det sistnämnda i nedförsbackar i hög hastighet). Tyvärr var det inte bara vi som bestämt oss för att åka till Liseberg så köerna var långa, för långa. När det vid 7 tiden var minst 30 minuters kö till de flesta åkattraktionerna valde vi att börja dra oss tillbaka till hotellet. Väl framme vid hotell Scandic Rubinen på Avenyn (lite reklam skadar aldrig) så blev det ett snabbt ombyte för att sedan traska till restaurang Picasso för middag. Vi hade knappt inte hunnit ta första tuggan förrän regnet kom. Jisses vilket oväder det blev, tur vi inte var kvar på Liseberg.

Efter middagen tillbaka till hotellet, och det tog inte lång tid förrän det hördes snarkningar från våra tre rum. Igår efter en fantastisk frukost så skiljdes vi åt för hemfärd. De två andra familjerna åkte direkt hemåt medan vi körde den lilla omvägen till Ullared till mannens stora fasa. Därinne lyckades jag få med nästan allt på min lista och med ett antal gula kassar i bilen så var vi äntligen på väg hemåt.

En väldigt intensiv helg som känns i kroppen idag men jag skulle inte vilja vara utan den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0