Sitt ner gamle man, tack så mycket tack så mycket

Så brukar min käre pappa säga innan han sätter sig ner, men om han gör det i nedanstående situation förtäljer inte historien. 
 
Häromdagen när jag läste i Badtantens blogg så skrev hon om städning av toaletter och då kommer man i diskussionen alltid in på dessa äckliga herrtoaletter där det snarare är regel än undantag att det är kiss överallt och inte bara toaletten. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att pricka rätt, och om man nu inte kan det så finns det två alternativ:
 
1. Mannen i fråga ser till att lära sig pricka rätt
 
2. Mannen i fråga väljer att ändra kissbeteende och sitter ner och kissar. 
 
För sitta ner och kissa, det ska man då man tydligen tömmer blåsan betydligt bättre än när man står upp, samt att den stackaren som städar slipper torka kiss överallt. Favoriten, eller snarare icke-favoriten är när småpojkar envist ska stå upp och kissa. De kan definitivt inte pricka rätt utan de kör med någon slags brandsprutakissning så kisset hamnar på golv, väggar, toaletten, på sina egna kläder osv osv osv. Så en sak är säker, lilleman har förbud mot att stå kissa. Undantaget är utomhus i icke-tätbebyggt område. 
 
Så var det det där med den snygga bilden jag skulle visa, här kommer den!
 
Trevlig kväll.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Ha ha..... får nog tänka mig för innan jag sätter upp en sån skylt. För då hjälper ju inte ens viagra.

2013-04-29 @ 21:20:40
URL: http://badtant.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0